top of page

Maak kennis met ons!

Lumeaux Lights is een start-up die duurzame designerlampen ontwikkelt. In 2021 richtten wij: Jamie van de Haar, Patrick Verhoeff en Luuk Assink Lumeaux Lights op.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op! Dit kan via de onderstaande contactgegevens of schrijf je in via ons inschrijfformulier!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Missie

Ons doel is om het voor jou mogelijk maken om een designproduct aan te schaffen. Het product is duurzaam en milieuvriendelijk. We streven ernaar om producten te leveren die stijlvol zijn en die tegelijkertijd een positieve impact hebben op de wereld.

Visie

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in de lampenmarkt. Wij willen met Lumeaux Lights de samenstelling van de lampenmarkt veranderen. Dit doen wij door het toevoegen van duurzame en volledig biologisch afbreekbare lampen.

Na het testen van verschillende ontwerpen en materialen hebben wij een goed prototype ontwikkeld. Lumeaux Lights is bezig met het vinden van de juiste leverancier en producenten. Zo willen wij ervoor zorgen dat de beste lamp binnenkort bij jou in de woonkamer staat.

 

Sinds begin 2023 zijn wij, als Lumeaux Lights, aangesloten bij ZWINC. ZWINC is dé plek voor innovatieve start-ups vol ambitie. In deze omgeving kunnen wij plannen maken, prototypes bouwen en innovaties op de markt zetten.

bottom of page